Aká je perspektíva ŽRGK?

Táto otázka často rezonuje v mailoch a telefonátoch od členov klubu. Vzhľadom na to, že otázka je nanajvýš aktuálna rozhodol som sa odpovedať všetkým cez web a facebook, aby ste boli informovaní.

Prezídium vyvinulo snahu o predĺženie pôsobenia na domovskom ihrisku v Rajci. Vzhľadom na prebiehajúce rokovania Vám neviem dnes záväzne povedať ako to s perspektívou ŽRGK v Rajci momentálne stojí, ale existujú len tri možnosti:

  1. Golf Park Rajec ponúkne klubu prijateľné podmienky a GPR ostane domovské ihrisko pre ŽRGK
  2. GPR ponúkne neprijateľné podmienky pre ŽRGK. Klub ostane zachovaný a bude fungovať na iných ihriskách a Majstrovstvá klubu budeme hrať napr. v Tatrách a o Pohár prezidenta budeme hrať napr. na Táloch. Túto alternatívu budeme rozvíjať až potom, keď Valné zhromaždenie ŽRGK nepríjme podmienky GPR – budú neakceptovateľné.
    Členovia ostanú registrovaní v SKGA. ŽRGK bude naďalej HCP autoritou pre svojich členov.
    Nastane možnosť na ďalšie vyjednávanie s inými klubmi a prichádzajú v úvahu iné možnosti ako napr:
    – registračný poplatok sa zníži na prevádzkové minimum
    – prezídium vyvinie úsilie na získanie výhodnejších podmienok na iných ihriskách
    – dohodneme iné ihrisko za podobných podmienok ako na domovskom ihrisku
    – a iné alternatívy
  3. ŽRGK sa zruší. Prezídium ani vačšina členov klubu túto alternatívu nepripúšťa.

O všetkých troch horeuvedených alternatívach musí rozhodnúť Valné zhromaždenie ŽRGK. Momentálne Vás prosím o trpezlivosť. O výsledkoch rokovaní a ďaľšom postupe Vás bude prezídium informovať prostredníctvom web stránky a prostredníctvom facebooku, prípadne e-mailami. Cieľom prezídia je uzavrieť otázku ďaľšieho pôsobenia do konca roku 2016, aby začiatkom februára 2017 mohlo zvolať Valné zhromaždenie ŽRGK.

Samozrejme, že odpovieme na všetky otázky, ktoré dostaneme a veríme, že dostaneme od Vás aj návrhy a pripomienky na ďaľšie pôsobenie klubu.

Za prezídium
Juraj Čermák

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *