Z prezidia

Dobrý deň golfoví priatelia,

chceme Vás informovať o vývoji situácie ohľadom súčasného prioritného cieľa ŽRGK, ktorým je udržanie si statusu riadneho člena SKGA.

Ako sme Vás informovali, do 3.2.2017 sme mali na SKGA predložiť zmluvu s ihriskom v zmysle stanov SKGA. Vzhľadom na niektoré výkladové nejasnosti sa nám podarilo dojednať odklad tohto termínu. Takže stále pracujeme na tom, aby sme riadnym členom SKGA zostali aj naďalej.

Členská základňa nás na Mimoriadnom valnom zhromaždení zaviazala k istým krokom a postupom a tie dodržiavame.

V jednaní s GPR sme zatiaľ do stavu podpisateľnej zmluvy nepokročili, je možné pozrieť zápisy z jednaní, ktoré sú zverejnené na webe. Stále je našim záujmom zostať v Rajci, ale za normálnych, partnerských podmienok.

V súvislosti s inými alternatívami riešeniami, po ich zverejnení na MVZ, sa odrazu objavujú rôzne spochybňujúce tvrdenia, či takúto riešenie spĺňa podmienky vyžadované stanovami SKGA, aká je definícia ihriska vo výstavbe, či iné.

Z uvedeného dôvodu prebieha aktívna komunikácia s SKGA o definovaní si pojmov ako sú ihrisko vo výstavbe, 3 jamky v prevádzke, atď. Aby, ak sa pristúpi k alternatívnemu riešeniu, toto nebolo v ďalšom kole spochybňované a riadne členstvo zostalo zachované.

Veď stále sme klub s viac ako 300 členmi, ktorí chcú hrať golf, chcú ho hrať pod svojím klubom, chcú sa  ním baviť a chcú prijateľné podmienky za svoje členské poplatky. A ako klub chceme zostať riadnym členom SKGA.

S pozdravom

Jiří Frolka

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *