Príďte sa 30.7.2017 čo to naučiť o puttovaní

Letná škola golfu ŽRGK 2017
Golfová PRO klinika č.1
„Puttovanie od A po Z“
30.7.2017

 Dobrý deň Vážení členovia a priatelia Žilinsko-rajeckého golfového klubu. Dovoľte nám pozvať Vás  na prvú  prednášku „Letnej školy golfu ŽRGK 2017“ o jednej z najdôležitejších súčastí golfovej hry – puttovaní.

Prvá prednáška s názvom „Puttovanie od A po Z“ sa uskutoční v priestoroch Prvého žilinského golfového klubu v Žiline na Vlčincoch  v nedeľu 30.7.2017 od 15,00 do 19,00.

Profesionálny tréner Roman Kianička si pre Vás pripravil zaujímavú prednášku o histórií puttovania, vývoji techniky puttovania, rôznych štýlov puttovania.

Porovnáme si v nej profesionálnych hráčov súčasnosti a minulosti, poukážeme na spoločné znaky, ale aj odlišnosti v ich technike a vnímaní tejto činnosti.  Neobídeme ani základy stavby golfového greenu, ukážeme si, aké úskalia nám môžu architekti golfových ihrísk a správcovia areálov pripraviť práve na greenoch.

Po teoretickom úvode si to samozrejme ukážeme všetko aj v praxi. Nakoľko sú v priestoroch PŽGK novovybudované vonkajšie tréningové plochy a nechýba tu výborný putting green, budeme mať ideálne podmienky na skúšanie si dokonalých úderov.

Na záver je pripravená puttovacia súťaž s podnázvom „Poraz svojho PROfíka!“, kde budete mať možnosť porovnať si Vaše schopnosti s majstrom krátkej hry Romanom Kianičkom. A verte nám, nebude chcieť svoju kožu lacno predať. Komu sa to podarí a porazí ho, dostane malú odmenu.

Všetkých Vás strdečne pozývame na túto úvodnú golfovú kliniku. Je určená pre hráčov a hráčky všetkých výkonnostných kategórií a veku. Stačí si zobrať Váš golfový putter, Vaše štastné loptičky a prísť sa priučiť, podiskutovať a zasúťažiť si s nami.

Vstupné je 5€, ktoré pokrýva náklady na hracie plochy. Trénera zabezpečuje ŽRGK.

V spolupráci s profesionálnymi golfovými trénermi Romanom Kianičkom a Matúšom Machničom pre Vás pripravujeme ďalšie zaujímavé akcie na zlepšenie Vašej výkonnosti. O ďalších akciách Vás budeme čoskoro informovať.

Prajeme Vám príjemný zážitok a tešíme sa na stretnutie s Vami v nedeľu.

Prezídium ŽRGK.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *