Z Juniorskej kuchyne + pozvánky na august

Tak prázdniny sú v plnom prúde. Juniori sa nám rozleteli do sveta a tí čo zostali doma, tak brázdia turnaje. Záver minulého týždňa bol silno juniorský. Najmenší hrali v Sebedraží, starší na Sliači SKGA Junior tour.

O Sebedraží má Roman rozsiahlejší článok, v krátkosti ku juniorom.

V závere minulého týždňa sa uskutočnilo ďalšie kolo SKGA Junior Tour na ihrisku Hron Tri duby na Sliači. Farby klubu hájila značne oklieštená zostava Filip Torous a Juraj Frolka. Chlapci zvolili rovnakú taktiku a prvý deň si „len skúšali ihrisko“, kedy zahrali obaja dosť za hranice svojich možností. Neopustili sa a zabrali v druhom hracom dni. Filipove zlepšené skóre o 10 rán oproti predchádzajúcemu dni znamenalo posun na 5 miesto v kategórii do U21. Juraj si ešte aj na prvej deviatke druhého dňa skúšal ako na to (+9), na druhej deviatke si konečne povedal dosť a zahral ju na +1. Práve toto „nakopnutie“ mu pomohlo k celkovému druhému miestu v kategórii U16. (Asi ho ja budem musieť nakopnúť skôr 🙂 ).

Máme tu aj prehľad augustových akcií:

4.8. – Regionálna TON – Royal Valley Golf Club, Malý Slavkov – pre HCP 26,5 – 54,0

16.-18.8. – International Slovak Junior Open U16,U 18,U21 – Green Resort, Hrubá Borša – HCP limit do 18,4

22.-24.8. – Faldo series- Black Stork, Veľká Lomnica

26.-27.8. M ŽRGK na rany – White Eurovalley, Malacky

Samozrejme že sú aj detské a juniorské akcie v rámci US KIDS (www.uskidsgolfsk.sk) či Morava Cup (www.moravacup.cz).

Dúfam, že najmenší sa posmelili v Sebedraží, zachutil im turnajový chlebík a vyrazia do Tatier na novootvorené ihrisko v Malom Slavkove. A väčší si to rozdajú niekde od Tatier k Dunaju, príležitostí je stále dosť.

Jirko Frolka

One comment

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *