Pozvánka na RYDER CUP

Sobota sa neúprosne blíži a opäť nás čaká ďalší turnaj zo série ŽRGK GOLF TOUR 2017. Čím je tento turnaj iný? Čim je výnimočný?

Málokedy máme možnosť hrať spoločne ako jeden celok. Reprezentovať náš Žilinsko-rajecký golfový klub. Čakať do poslednej chvíle, ako zahrajú kamaráti, pozrieť si kto získal bod a posunul svoj team bližšie k víťazstvu.

Medziklubová súťaž „Ryder Cup GCCH-ŽRGK“ umožňuje vybrať si, či chcete súťažiť v klasických kategóriách ŽRGK Tour, alebo si zahráte klasickú jamkovú hru. Veď klasická myšlienka Samuela Rydera je tu s nami už od roku 1927 a jej popularita je obrovská. Vedeli ste,že prvý Ryder Cup vyhralo USA? Vedeli ste, že celkové skóre výhier je doteraz 26 USA vs 13 Európa? Vedeli ste, že celkovo sa odohralo 41 ročníkov Ryder Cupu, v ktorých sa predstavilo 347 hráčov a odohralo sa 956 súbojov? Vedeli ste, že najviac prehier v týchto súbojoch zaznamenal hráč s menom Tiger Woods (17)? Tento formát je nositeľom príbehov, udalostí, historiek.

No a aké skóre si v týchto medziklubových stretnutiach začne budovať ŽRGK záleží na nás všetkých. Ako prvého súpera sme si dohodli golfistov zo Sliaču. Miestne ihrisko bude perfektne pripravené a vychýrená miestna kuchyňa sľubuje výborné gastronomické zážitky. Ceny sú taktiež pripravené a oplatí sa o ne zabojovať. No a turnaj sa počíta do celkového vyhodnotenia celoročnej ŽRGK Tour 2017. Zatiaľ je nás prihlásených veľmi málo a súper zo Sliača hlási minimálne 30 bojovníkov prichystaných hrať proti nám. Počasie bude v sobotu najlepšie z celého týždňa, dokonca by sme mohli zažiť deň bez dažďa. Kto na túto udalosť pozabudol, prosím Vás o prihlásenie sa na serveri SKGA, mailom, alebo telefonicky. Ešte máme čaš prihlasovať sa do piatka.

Stretneme sa v sobotu na Sliači.
Na Všetkých sa teším.
Prajem pekný deň.

Roman Kianička

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *