Golfová PRO klinika č.4

Zimná škola golfu ŽRGK 2017 „Taktika a stratégia hry na golfovom ihrisku“

Nedeľa – 3.12.2017 – 17.30-20.00

Dobrý deň Vážení členovia a priatelia Žilinsko-rajeckého golfového klubu.  Séria prednášok o golfe pre Vás všetkých pokračuje ďalšou prednáškou. Nebuďte však zmätený. Aj keď je názov prednášky rovnaký ako minule, prednáška bude iná. Keď sme sa stretli naposledy, dňa 18.11.2017, a prišli ste na prednášku, musel som jej názov trochu modifikovať. Nakoľko celá táto téma je veľmi rozsiahla, rozhodol som sa urobiť z pôvodnej prednášky až dve časti. Prvá časť sa týkala architektúry a stavby golfových ihrísk, aby sme pochopili ako pristupujú k návrhu ihriska a jamiek golfoví architekti. Aké taktické a strategické prekážky pre nás pripravujú. Čo všetko zahŕňa táto príprava.  Druhá časť prednášky sa bude týkať taktiky a stratégie golfovej hry z hľadiska hráčov. Dovoľte mi teda pozvať Vás opäť na prednášku s názvom „Taktika a stratégia hry na golfovom ihrisku“.

 

Prednáška sa uskutoční v priestoroch Prvého žilinského golfového klubu v Žiline na Vlčincoch  v nedeľu 3.12.2017 od 17,30 do 20,00.

 

Profesionálny tréner Roman Kianička si pre Vás pripravil zaujímavú prednášku o využívaní správnej taktiky a stratégie počas hry na golfovom ihrisku.

 

O čom si v tejto téme spoločne podiskutujeme? Skúsime sa zamyslieť nad tým, akým spôsobom je vhodné pripraviť si stratégiu a taktiku na golfový turnaj. Ako čo najlepšie odohrať jamku a zahrať čo najlepšie skóre na nej. Ako pristupujú k tejto problematike dobrí golfoví hráči a začiatočníci. Aké sú najčastejšie strategické chyby? Aké voliť palice a typ úderu pre konkrétne situácie? Aké sú príklady voľby správnej a nesprávnej taktiky v praxi? Toto a ešte omnoho viac prediskutujeme v príjemnom prostredí golfového klubu v Žiline.

 

Prednáška bude interaktívna a pripravené sú ukážky a mnohé príklady z praxe pomocou videoukážok. Všetkých Vás strdečne pozývame na túto  golfovú kliniku. Je určená pre hráčov a hráčky všetkých výkonnostných kategórií a veku. Zoberte  si dobrú náladu a veľa otázok, neváhajte prísť podiskutovať s nami.

 

Vstupné je 5€, ktoré pokrýva náklady na priestory. Trénera zabezpečuje ŽRGK.

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *