Zimný TEXAS v Piešťanoch

Vážení golfoví priatelia,

Aj keď to pri pohľade na teplomer nevyzerá „teplo“, tak čas golfu je tu. Ráno síce ešte primrzne loptička ku faiway, ale po 9,00 hodine je radosť si odpáliť. Jarné slnko robí divy. A nie je zlé počasie, ale zle oblečený golfista. Takže horme sa ukázať svetu, čo sme robili v zime.

Ako sme avizovali, na nedeľu 25.3.2018 o 10,30 máme na ihrisku „nultý“ turnaj tejto sezóny „ŽRGK Zbohom zime“. A kedže vo dvoch sa to lepšie ťahá, tak vo formáte Texas Scramble. A odpálime sezónu všetci spoločne, lebo vyrazíme kánon štartom. Prihlasovať sa stále môžete na stránke SKGA , ešte stále sú volné miesta do kapacity ihriska 40 hráčov.

Počasie vyzerá príjemne, síce ešte chladnejšie, ale bez vetra, takže si môžete porovnať rany, či Vám lietajú ak v indoore. Čaká nás welcome drink, obedík po hre a prvé 3 dvojice budú ocenené.

Pripomíname ešte pre členov, ktorí pozabudli uhradiť ročný členský príspevok na rok 2018, že faktúry už boli odoslané. V prípade ak náhodou niekto neregistruje, že by elektronickú faktúru obdržal, kontaktujte nás na adrese prezidium(zavináč)zrgk.sk

Zároveň dávame do pozornosti možnosť podpory ŽRGK formou poskytnutia 2 percent z Vašich daní. Viac informácií nájdete na TU

S pozdravom „Zelená upokojuje, horme sa na greeny“

Za prezídium

Jirko Frolka

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *