Novinky z prezídia

Na poslednom prezídiu sme prebrali viacero vecí o ktorých treba informovať. V prvom rade je potrebné oznámiť, že za viceprezidenta klubu bol zvolený Jirko Frolka. Prajeme mu, aby sa mu v tejto funkcii darilo rozvíjať a zvelaďovať klub.

Preberali sme aj turnaje, ktoré nás v najbližšom období čakajú a to turnaj na Sliači,  19.8.2018, o ktorom bude zvlášť článok,  zábavný turnaj v Sebedraží, 25.8.2018, ktorý bude organizovaný spolu s Golf klub Bojnice. Formát je zvolený ako texas dvojíc, kde sú vložené aj také súťaže, ako „Loptička najbližšie k hrane bunkru“ alebo „18. jamka dvojíc, pričom hráč má zaviazané oči a partner pracuje ako navádzač“. Nemusíme vždy len súťažiť, môžeme sa golfom aj baviť.

Nad čím sme sedeli dlho? Nuž nad Majstrovstvami SR klubových družstiev, ktoré sa budú hrať v Skalici  a to tri dni, 31.8.-2.9.2018. Na tento turnaj môžeme postaviť tri mužské a dva ženské týmy. Každý tým pozostáva z troch členov + náhradník, pričom do výsledku sa započítavajú dva najlepšie výsledky. Martin rozposlal pozvánky potenciálnym reprezentantom klubu , ale má veľmi slabú odozvu. Prosím, odpovedajte mu či máte alebo nemáte chuť sa zúčastniť turnaja. Potrebujeme tie týmy nahlásiť ako klub. Máme problém najmä so ženskými družstavmi. Nejde len o výsledky. Vezmite to ako spoločensko-športovú akciu. Chceli by sme apelovať na hráčov jamkovky, ktorá sa nám cez leto akosi zasekla a blíži sa termín na uzavretie tretieho kola. Aktivizujte sa jamkovkári.

Tém na prezídiu bolo viac, ale o nich neskôr. Príjemný zvyšok leta

Juraj Čermák

…a ešte niečo viacej k tomu funny turnaju

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *