Nová sezóna je pripravená

Pomaly sa už otvárajú drivingy, niekde už aj ihriská. A my pre Vás pripravujeme novú sezónu, o ktorej Vám chcem napísať nejaké informácie. Tento rok pokračujeme v našej obľúbenej celoročnej ŽRGK tour. Súťažná sezóna začína 13.apríla ako obvykle v Čeladnej na New Couse – tam majú na jar vždy najlepšie pripravené ihrisko. Potom sa stretneme raz do mesiaca –  vždy na inom ihrisku. Vystriedame nám známe ihriská Čeladná, Ostravice, Ropice, Sliač a máme pre Vás aj 2 novinky – Pohár Prezidenta budeme mať v Hrubej Borši (9.6.2019) a pre vrchol sezóny Majstrovstvá klubu sme na tento rok vybrali Tále (21-22.9.2019). Špeciálne na tento turnaj pripravujeme pre našich členov bezkonkurenčnú cenu.  Ale to je ešte ďaleko…

Všetky termíny našich turnajov si nájdete v našom kalendári https://www.zrgk.sk/planovane-aktivity-zrgk/. Rezervujte si už teraz termíny, aby ste niečo nezmeškali. Celoročná túra sa bude hrať za rovnakých pravidiel ako minulý rok, tak čím viac turnajov odohráte, tým máte väčšiu šancu vyhrať.

Ak bude dobré počasie, tak 30.3.2019 pripravujeme otvárací Texas – ihrisko ešte doplníme.

Ďalej sa nezabudnite prihlásiť do našej celoročnej jamkovky. Ženy sa zatiaľ nehlásia, čo je škoda, nakoľko sa hrá s odpočtom HCP, takže šancu má skutočne každý. Systém hry sme popisovali v predchádzajúcich článkoch.

Nezabudnite si skontrolovať, či máte uhradenú faktúru na poplatky. Všetky faktúry boli rozposlané, tak pokiaľ faktúru neevidujete, dajte nám vedieť.
Nové pravidlá Vám ešte určite predstaví Roman Kianička, termín doplníme.
A nakoniec 19.3.2019 máme riadne Valné zhromaždenie, na ktoré sme Vám tiež poslali pozvánky.
Tak sezóna už môže začať, my sme pripravení. A čo Vy?

Za Prezídium ŽRGK

Eva Uhráková

Pripomínam, že kalendár ŽRGK si možete nastaviť priamo vo svojom telefóne pridaním nasledujúceho odkazu: https://calendar.google.com/calendar/ical/zrgk%40mbac.info/public/basic.ics

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *