Jamkovka 2021

Minulú sezónu, aj z dôvodu Covid-19, sme mali ťažkú s organizáciou ŽRGK Golf Tour. Bolo plno zmien, presunov, vypúšťania a pridávania ihrísk. Ale spoločne sme to zvládli. To je super!!! Horšie je to s Jamkovkou 2020, kde u žien chýba odohrať iba finále a mužskú časť sa nám nepodarilo dohrať vobec. Preto mužskú časť zrušíme a ani nevyhlásime Majstra klubu v hre na jamky za rok 2020. Dôvod je jeden jediný, že ani jedna súťaž sa nedohrala. Trochu smutné, ale príčin je viac a najväčší asi ten besný vírus. Jamkovka je špecifický turnaj, kde prezídium pripravý pavúka v rôznych súťažiach a ostatné je na súťažiacich.

Ženám dávame možnosť finále odohrať do konce mája a pokiaľ to dievčatá stihnú, budeme mať aspoň Majsterku v hre na jamky.

Tohto roku chceme ísť v ústrety Vám všetkým, kto máte o jamkovku záujem. Prosím, prihlasujte sa na mail jamkovka@zrgk.sk. Okrem prihlásenia Vás prosíme aj o názor na nasledovné otázky:

  1. Uprednostňuješ jamkovku bez vyrovnania? T.j. bez vplyvu Tvojho osobného HCP
  2. Uprednostňuješ jamkovku s vyrovnaním? T.j. s vplyvom Tvojho osobného HCP; hráč s vyšším HCP bude mať ranu-dve navyše oproti súperovi na niektorých jamkách
  3. Uprednostňuješ ponechať turnaj na dohode súperov alebo máme zorganizovať jamkovkový weekend?

Osobne są idem prihlásiť do oboch formátov Jamkovka 2021. Páčia sa mi oba formáty aj s vyrovnaím aj bez. Každý má svoj náboj, ale s vyrovnaním to má väčšie napätie aj keď hráš s papierovo slabším súperom. Vlani som hral s Rasťom a mal som naozaj veľký problém postúpiť. To vyrovnanie tomu pridáva šťavu.

Prihláška do Jamkovka 2021 musí obsahovať meno a priezvisko, s vyrovnaním, bez vyrovnania (môžeš obe), a či ideš do mužskej alebo ženskej časti zistíme z Tvojho mena. Ak nám pošleš aj svoj názor (viď otázky horeuvedené) budeme radi.

Juraj

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *