Vstupný poplatok ŽRGK

Prezídium ŽRGK na zasadnutí (9.4.2017) urobilo závažné rozhodnutie. Po dlhom uvažovaní, trvajúcom niekoľko týždňov, sme sa rozhodli na tento rok upraviť súčasnú výšku vstupných členských poplatkov do klubu.

 

V diskusii sme sa snažili vziať do úvahy všetky aspekty vplývajúce na výšku členských poplatkov, a to najmä:

  1. Súčasnú situáciu s domovskými ihriskami – ktorú všetci poznáte a nie je potrebné sa detailne rozpisovať na túto tému.
  2. Konkurencieschopnosť – s inými klubmi na Slovensku. Najnižšie vstupné poplatky do klubov sú v niektorých kluboch iba 1€ ( napr. Piešťany). Takýto nízky poplatok úplne degraduje klub, ktorý nemá primeranú cenu za klubové členstvo. My sme skôr volili „zlatú strednú cestu“.
  3. Pridaná hodnota – za vstupný poplatok v súčasnosti v našom klube nie je veľmi vysoká. Samozrejme, že existujú kluby na Slovensku s oveľa vyšším vstupným poplatkom ( napr. Penati golf resort), ale poskytujú adekvátnu pridanú hodnotu pre svojich členov, ktorú my momentálne dosiahnuť nemôžeme.
  4. Otvorenosť klubu – pre nových členov. Ponechaním pôvodného poplatku 2.000€ a znížením pridanej hodnoty by sme sa stali klubom golfistov, ktorí sa poplatkom uzavreli voči vstupu nových členov. My predsa chceme podporovať rozvoj golfu a rozširovať základňu o nových golfových priateľov.

 

Rozhodli sme, že Vstupný členský poplatok pre rok 2017 bude stanovený nasledovne:

50€ riadny člen – dospelý

20€ riadny člen – dieťa do 12 rokov vrátane

 

V súčasnej situácii na „golfovom poli“, chceme byť klubom otvoreným tak voči registračným,  ako aj novým členom klubu. Prihlášku za riadneho člena Žilinsko-rajeckého golfového klubu si môžete stiahnuť TU.
Kontaktná adresa na zasielanie prihlášok: prezidium(@)zrgk.sk

 

Juraj Čermák

4 comments

  1. Marian, budeš mať dva preukazy. Jeden z SKGA. Ten by si mal mať. Klubové preukazy sú v tlači a vo štvrtok by som ich mal vyzdvihnúť. Potom ich budeme distribuovať spôsobom, aby sme čo najmenej € minuli na poštovné. Samozrejme budem informovať na stránke klubu a na facebooku.

  2. Vstupný poplatok za riadneho člena je 50€ a ten sa platí iba raz za život do nášho klubu. Na každý rok sa platí ročný členský poplatok a na rok 2017 je stanovený na 95€.

    Milan ak máš viac otázok, tak ich pošli.

  3. Dobrý deň, mám nasledujúcu otázku. 50 EUR, ako vstupný poplatok, je všetko pre rok 2017 alebo je potrebné ešte zaplatiť ročný členský poplatok 95 EUR? Ďakujem. Milan Janoušek

Add a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *